Miljoner saker att göra PDF Skriv ut E-post
2006-11-30

Det är då hur mycket som hellst att göra just nu! Inte nog med att det snart är jul och massa bestyr därför, vi jobbar och sliter för att få hemmet någorlunda i skick som ett hem ska vara. Just nu börjar det kännas skapligt bra, vi har återtagit herraväldet över sovrummet, det finns tomma golvytor att gå på, hurraaa!! Och nu har vi börjat närma oss att ha tagit herraväldet över arbetsrummet också, alla triljoner påsar och kartonger är borta, himla skönt! Så nu finns det tomma golvytor där också, enda problemet med de ytorna nu är att de två minsta i huset tycker att det blir för tomt, så varför inte fylla på med en massa leksaker Flirt. Så istället för att snubbla i påsar och kartonger snubblar vi i leksaker, ha! Men det är väl ett lättare bekymmer att ta hand om, bara man kunde få busfröt att försöka städa ibland. Jag lyckades faktiskt över förväntan ikväll med det, han plockade undan alla (de är rätt många) sina duplobitar själv! Det kallar jag framsteg när man betänker att vi tjatar oss blå, här i huset, att han ska städa undan efter sig. Så nu är det hallen och toan nere kvar, hallen måste röjas, står en stor kartong där med, men den kartongen kommer från annat håll. En väninna var hit med en stor låda barn/tjejkläder som jag ska titta igenom om jag vill behålla något. Så det ska göras. Sedan så måste toan nere tapetseras, målas och så tvättstället installeras (tvättar händerna i köket efter toabesöken just nu). Och när tvättstället kommer på plats blir det ännu lite mer plats ledigt här i arbetsrummet, för det är naturligtvis här som det står i väntan på att komma på plats.

Verkar det som om jag har för lite att göra? Ja, då ska vi ju så klart fixa jul också, baka, laga mat, städa, tvätta fönster, byta gardiner, göra godis för skolreseförsäljningen som ska ske på söndag (vi har skyltsöndag här då), julfirande för Christoffer hos dagmamman i morgon, födelsedagskalas hos syrran på fredag då en av hennes söner blir 15. Och så ska vi så klart stå en timme på söndagen och sälja de där som vi föräldrar så snällt tillverkat. Japp, göra finns det ingen brist på! Och risk för att sitta på rumpan och lata sig finns knappast, vilket ur vikthänseende väl bara kan anses som possitivt, eller?

Nej, det är väl bäst att få lite sömn innan de små tänker vakna!

 
Eländes webserver PDF Skriv ut E-post
2006-11-25

Webservern har börjat krångla, det är något som använder upp minnet på den så den stänger ner viktiga funktioner för att orka arbeta. Den har stängt ner POPtjänsten och SSHtjänsten, 2 för mig superviktiga funktioner, så nu kan jag inte ta emot mail och inte jobba med mina hemsidor på det sätt jag är van vid. Och administratören är uppe i skogen och jagar älg :/ så det dröjer tills i morgon innan det blir fixat. Ja, administratören är ju min egen gubbe så det betyder att jag är gräsänka över hälgen också. Och pojkarna tar livet av mig med sitt bråkande och skrikande, och lillgrabben bara hittar på rackartyg hela tiden! Han smyger alltid upp om morgonen innan jag har vaknat, i morse hade han gjort swimmingpool i sitt rum! *suck* Och lillgumman tar efter brorsan så hon verkar inte bli ett dugg bättre, men just nu är hon så liten att hon inta kan göra så mycket skada ännu, men vänta bara ett år eller två! Det är rart med barn... Flirt

Editerar: Förresten, jag såg 145,9 i morse Skrattar så inget plus den här helgen som det alltid brukar bli (extra saltintag osv).

 
Invägning vecka 10 PDF Skriv ut E-post
2006-11-24
Så har jag då gjort den tionde veckans invägning, det blev minus den här gången i alla fall, och det blev 8hg neråt. Inget jätteskutt precis som jag misstänkte men alla minus är bra minus Skrattar. 146,2kg väger jag numera, 6,2kg kvar av det här decenniet. Jag väger mindre än innan jag blev med tösabiten i alla fall, det är ett stort + i alla fall!

 
Invägning vecka 9 PDF Skriv ut E-post
2006-11-17
Så har jag då gjort nionde veckans invägning och då det är ägglossningsvecka så blev det så klart plus den här gången. Visserligen bara 1hg men ändå, inget minus, fast det får jag väl ta igen nästa vecka. Med lite tur så kanske det blir ett rejält skutt nästa vecka istället! Bara att kämpa vidare!

 
Shopping på IKEA PDF Skriv ut E-post
2006-11-14

Ja, så har vi då varit till IKEA i Birsta och gjort av med lite pengar, som vanligt mer än vad vi tänkt oss. Blir alltid så, några kronor extra. Alltid lika roligt att gå omkring och kika på allt man vill ha, att man sedan bara kommer hem med en bråkdel av alla de sakerna är en annan femma. Vi köpte i alla fall lite nya möbler till barnen, Basse har fått ett litet rumsbord och en TV bänk + lite småsaker, de små har fått var sin barnfåtölj och ett litet rött bord att ha i TV rummet, var sin låda modell Apa att ha leksaker i och lite småsaker, vi själva har köpt en bokhylla att ha i sovrummet för att ha alla barnböcker i, 2 skrivbordsskivor till gubben, 2 skohyllor, en stekpanna och lite annat smått och gott.

Restaurangen på IKEA är väldigt prisvärd för barnfamiljer, ja inte serverar de väl precis någon lyxmat men de vill inte barn ha heller. De är så glada för deras köttbullsmeny, minigutt åt nästan 10 köttbullar (9,5), det var länge sedan jag såg honom äta med sån aptit, men allt spring gjorde väl sitt. Vi åt 5 personer för 179kr det tycker jag var bra pris. Synd bara att det alltid är så fullt med folk och svårt att få ett bord. Populärt verkar det ju vara i alla fall.

På ÖB hittade vi en bävernylonoverall till lillgumman för 195kr, det var ett mycket bra pris tycker jag. En röd och grann overall med hjärtan frampå, en riktigt fin overall faktiskt. Lillgumman ska ju börja hos dagmamma i februari så då behöver hon något varmt att ha på sig när de är ute och leker. Lite kryddor köper vi alltid när vi är där också.

Det enda som var lite tråkigt var att djuraffären hade stängt när vi kom dit vid 3 tiden, de hade precis stängt. Det tycker jag är lite dålig stil en lördag i Birsta, jag menar alla andra stänger ju 5, varför ska de stänga tidigare? Så det blev inga fiskar till akvariet den här gången, vi åkte ju dit som sista anhalt för annars klarar sig ju inte fiskarna hem.
 

 
Annica som svamlar
Egorutan
*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 162,7/146,8/65
 (Start/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft
-----------------------------
November 06
M Ti On To Fr L S
  
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

Bloggar jag läser
Ett lttare liv!
Asta p vift
Omstart
Livsvinst
Lillmonster
-----------------------------
Sidor jag besker
min sons spelsida
-----------------------------
Smtt och gott
Gratis SMS
-----------------------------
Vädret i Härnösand
Temp:
Upplevd:
Luftfukt.: %
Styrka:  
Riktning:
Lufttr.:  
Visa fler detaljer
Tillhandahlls av: 
Inloggningsformulär

Glmt ditt lsenord?
Vem är online
Kommentarer

Syndicate
Feedreader
Har du ingen feed (RSS mm) lsare? Prova att ladda ner och installera Feedreader d. Den anvnder jag.

Copyright © 2006 --> Annica Forsberg, alla rttigheter reserverade. Sidan ses bst i 1024x768 i IE6+ NS7+