Det går åt rätt håll! PDF Skriv ut E-post
2008-01-28

Förra veckan blev det "bara" 0,2kg minus, men det tog jag igen den här veckan med 1,1kg minus. Man kan tycka att efter förra helgens motionerande så skulle vikten ha rasat ner men så blev inte fallet. Ja, jag var nere på Formexmässan då, i Stockholm, himlars vad med grejer! Jag tror aldrig jag sett så mycket grejer samlade på ett och samma ställe någon gång förut! Det var roligt att se, men oj så jobbigt för mina stackars fötter och ben! Dessutom bodde vi ute i Vallentuna hos svägerskans kompis, så det blev en hel del massa spring i tunnelbanor/pendeltåg och så klart från slutstation (i bägge ändar) till bostad/mässa. Mina fötter ville inte ta ett enda steg till när helgen var över. Så man tycker att vikten borde ha rasat men det blev inte så.. men minus 3,7kg på 3 veckor kan man inte klaga över!

Nej, nu ska jag göra av med lite kcal genom att röja lite här hemma.. see ya!
 

 
Nu var det länge sedan sist! PDF Skriv ut E-post
2008-01-14

Ja, här finns nog inte många som kollar in längre, jag uppdaterar ju så dåligt att det nog känns rätt meningslöst att titta in här. Sorry! Men jag har så fullt upp just nu, och värre lär det blir, så jag hinner inte riktigt med allt jag vill. Går nämligen i Starta Eget tankar och då finns det mycket att både tänka på och göra. Ska på mässa i helgen, Formexmässan i Stockholm närmare bestämt, har av förklarlig anledning aldrig varit på en sån mässa, den är ju bara öppen för företagare.

I alla fall, så har jag kört igång med viktandet igen, och den här gången startade jag på en vikt högre än någonsin tidigare, inte så kul. Men efter en vecka så har det börjat röra sig neråt på vågen i alla fall. -2,4kg visade vågen i morse!

Vi har flyttat alla våra sidor till en egen server, pga gubben har bytt jobb, men vi får inte allt att fungera som det ska rikgigt. Får se om våra svenska vokaler vill följa med den här gången, jag har nämligen problem med det. Annars får jag editera och lägga in koden för de bokstäverna istället för att skriva den som vanligt. Jag har ju vana att skriva & aring; & auml; och & ouml; så jag får väl ta till det i så fall.

Nu ska jag äta lunch, en av mina noga pointsuträknade måltider Ler . OK texten tog den men inte titeln, där får jag köra en omlaut..

 
Annica som svamlar
Egorutan
*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 162,7/146,8/65
 (Start/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft
-----------------------------
Januari 08
Ti On To Fr
 
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   

Bloggar jag läser
Ett lättare liv!
Asta på vift
Omstart
Livsvinst
Lillmonster
-----------------------------
Sidor jag besöker
min sons spelsida
-----------------------------
Smått och gott
Gratis SMS
-----------------------------
Vädret i Härnösand
Temp: °
Upplevd: °
Luftfukt.: %
Styrka:  
Riktning: °
Lufttr.:  
Visa fler detaljer
Tillhandahålls av: 
Inloggningsformulär

Glömt ditt lösenord?
Vem är online
Kommentarer

Syndicate
Feedreader
Har du ingen feed (RSS mm) läsare? Prova att ladda ner och installera Feedreader då. Den använder jag.

Copyright © 2006 --> Annica Forsberg, alla rättigheter reserverade. Sidan ses bäst i 1024x768 i IE6+ NS7+