Åtminstone vågen går min väg.. PDF Skriv ut E-post
2008-02-25

..och det är väl tur det! Då annat går dåligt så måste ju något i alla fall få hålla humöret en bit över ytan. Det blev -1,1kg i morse på dagens invägning, och det är ju något att vara nöjd över! Går riktigt bra den här gången (peppar peppar...), jag brukar ligga på en genomsnittlig veckominskning på 0,76kg men den här gången så ligger den lite högre på 0,9kg, och det får jag, så klart, vara glad för Skrattar.
 

 
Skit också! PDF Skriv ut E-post
2008-02-23
Har känt mig rätt nere och deppig sedan i förrgår, fick nej från den bank vi verkligen trodde att vi hade chans att få låna hos. Att Swedbank sa nej det var mer väntat, vi har ju hört av andra som startat eget att de kan vara väldigt svåra. Men Handelsbanken, de hade vi bara hört gott om, och det kändes bra vid mötet. Men nej, inte det inte! Nu vet vi inte vad vi ska göra, inga pengar = inget företag Sur, så det verkar inte bli något Gråter. Och så var det med det.. *suck*
 
 
Invägning nr 6 PDF Skriv ut E-post
2008-02-18
Så var det dags för invägning igen då, ja det var så klart i morse jag vägde mig men jag har ingen egen dator på jobbet så jag får skriva på kvällen istället. Resultatet? Bara bra, -1kg kan man inte klaga på! Så hittills är det -5,2kg, börjar kännas, på flera sätt, går lättare att röra mig, mår bättre, kläderna sitter inte lika tajta mm. Så än finns motivationen kvar att fortsätta Skrattar.
 
 
Plus minus noll.. PDF Skriv ut E-post
2008-02-13
Ja det var resultatet på den här veckans invägning (titeln), nada, men jag vet att det är kroppen som är vrång just nu, innan förra vägningen var jag nere en bit till, så vände den uppåt, trots att jag är sååå skötsam, och där den landade där stannade den, den där eländes vågen! Men idag så har det äntligen börjat vända så på måndag bör det vara minus på vågen igen! Det senaste 1-2 åren så har cyklerna varit mycket mer märkbara, minsta lilla förändring och vågen krånglar. Och då jag kommit i övergångsåldern så har jag aldig en aning om när det är dags för vågkrångel igen. Det är bara att ta det när det kommer för DET gör den, kommer, krånglet. Och dålig är jag också, hela familjen har turats om att ha feber/förkylning här, och nu är det min tur! Sitter och känner mig rejält hängig här, och lillsnuttan min ligger i feber också. Jag har inte tid att vara sjuk! Så är det bara! Jobbar för fullt med företagandet, budgetar och allt som ska fixas, så det här dravlet har jag inte tid med Flirt.
 
 
Lite sent men men.. PDF Skriv ut E-post
2008-02-09

Det kommer lite sent, alldeles innan en till invägning faktiskt. Ja, resultatet av måndagens invägning alltså, det skulle ju varit uppe för flera dagar sedan. Men bättre sent än aldrig i alla fall. Det blev -0,5kg den här gången, så får vi se på måndag vad den har att bjuda på.

Det är lustigt hur saker och ting händer egentligen. Här har jag gått arbetslös hur länge som helst, misströstat och tänkt att jag får nog aldrig något jobb. Praktiserat en hel massa (gratis arbetskraft) och gubben säger att det är bra för det kommer att ge jobb. Inte har det gjort det inte så jag har muttrat. Så bestämmer jag mig för att starta eget ihop med svägerskan, vad händer då, jo, min senaste praktik ger lön för mödan, visserligen bara en dag i veckan (8tim) men ändå jag ska jobba 1 dag i veckan med lön, riktig lön! Lön inte bidrag.. konstigt som saker kan bli.. så nu ska jag jobba måndagar, samtidigt så jobbar jag resten av tiden på att få igång vårt företag, sysslolös lär jag inte vara på länge nu Flirt.

Jo, just det, vi har fått hjälp att få till så att våra svenska vokaler fungerar här på servern, så inga konstiga tecken eller tomrum mera! Ler

 
Annica som svamlar
Egorutan
*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 162,7/146,8/65
 (Start/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft
-----------------------------
Februari 08
Ti On To Fr
    
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
  

Bloggar jag läser
Ett lättare liv!
Asta på vift
Omstart
Livsvinst
Lillmonster
-----------------------------
Sidor jag besöker
min sons spelsida
-----------------------------
Smått och gott
Gratis SMS
-----------------------------
Vädret i Härnösand
Temp: °
Upplevd: °
Luftfukt.: %
Styrka:  
Riktning: °
Lufttr.:  
Visa fler detaljer
Tillhandahålls av: 
Inloggningsformulär

Glömt ditt lösenord?
Vem är online
Kommentarer

Syndicate
Feedreader
Har du ingen feed (RSS mm) läsare? Prova att ladda ner och installera Feedreader då. Den använder jag.

Copyright © 2006 --> Annica Forsberg, alla rättigheter reserverade. Sidan ses bäst i 1024x768 i IE6+ NS7+