Invägning vecka 11 (2008) PDF Skriv ut E-post
2008-03-25

Den här veckan gick det betydligt bättre, neråt på vågen, det blev -0,7kg där 0,2kg är de som jag gick upp förra gången, så ytterligare 0,5kg blev det i alla fall. Sammanlagt har jag gått ner 8,5kg till dags dato. Inte helt fel det inte, 1,5kg kvar till första delmålet.

Jag har ätit lite mer än vanligt, det har ju trots allt varit påsk Ler, men inte  några jättemängder och inget godis, det blev lite chips och salta pinnar på påsklördagen men annars inget annat än lite mer mat än vanligt. 11 veckor, tiden rullar på, har snart hållit på i 3 månader med minskandet.
 

 
Invägning vecka 10 (2008) PDF Skriv ut E-post
2008-03-19

Ja, det märks att jag är i övergångsåldern, hormonerna härjar som de vill, har inte haft m på drygt 2 månader men det känns som jag skulle ha det just nu, ont både här och där, svullen som en boll är jag också så vågen visade på +0,2kg den här gången. Men det är väl bara att ta det för vad det är, en tillfällig uppgång som snart borde vända rätt igen. Men nog blir jag bra less på vågen då jag vet att den borde visa minus.. huvudet vet men hjärtat vill inte lyssna utan suckar tungt..

Förresten, jag har bytt invägningsdag, från måndag till tisdag, det kändes jobbigt att ha den den enda dag jag jobbar. Jag har lite svårt att komma i säng då det bara är en dag jag måste upp så tidigt. Och då vågen är känslig för hur länge jag sover, den visar upp till 1kg skillnade beroende på bara en par timmars mer sömn, så har jag valt att byta dag, det låter knäppt men är sant.
 

 
Rundgång i familjen.. PDF Skriv ut E-post
2008-03-10

..det är vad det går här. När en blir frisk blir nästa sjuk osv i all oändlighet känns det som. I fredags var det mellanpojkens tur (dumt ord för en i ordningen, tur är det inte att bli sjuk) och jag var nästan frisk, förutom snuva vill säga, men pigg, igång och jobbat idag, nu känner jag mig så där konstig i huvudet och kroppen igen! Äldste sonen snorar och hostar, gubben känner sig tung och konstig. Och då jag hämtade barnen hos dagmamman säger hon att ett barn blivit magsjukt där idag, gissa vilka som står på tur? Nej, nu vill jag ha sol och sommar så alla blir friska här!

Men vågen är snäll i alla fall, -1,4kg blev det idag, mycket bra resultat, det jämnar ut förra veckans lilla minskning. -8kg sammanlagt så långt, det gör  -0,9kg per vecka det. Det är bättre resultat än vad jag brukar ha, -0,76kg/vecka låg jag på 2001 då jag minskade så mycket. Men vågen går berg och dalbana här, jag väger ju mig varje dag (som alltid) och den går verkligen upp och ner mer än vad den brukat göra. Men nu har jag kommit i övergångsåldern (sedan i somras) så hormonerna lever sitt eget liv och det märks på många sätt, bla på vågen. Att det kan skilja sig några hg från dag till dag är väl alla vana vid men inte att det kan skilja 1-2kg från dag till dag, så har jag det.. Men jag får titta hur det ser ut överlag över en period så ser jag hur det ligger till, i längden så går det neråt och så länge det gör det så är jag nöjd.

Suzzie: Ledsen att det inte funkar för dig, jag hoppas de kan hjälpa dig så det vänder, vissa saker kan man ju tyvärr inte styra över själv. Och vågen har nog många hivat i frustration, den kan ju vara rätt grym.

 
Sjuk! PDF Skriv ut E-post
2008-03-04

Bläh! Fy sjutton, är gräsänka den här veckan, gubben for till Göteborg på söndag em (utbildning via jobbet) och kommer inte hem förrän på lördag em, och inpå alltihopa går jag och blir sjuk! Ensammen med vildarna och sjuk, måste erkänna att jag beundrar de som är ensamstående med småbarn! De gör det bra! Själv tycker jag en vecka räcker så bra, i vanliga fall, den här gången är varje dag för mycket. Små barn tycker inte att mamma ska ligga sjuk, det är tråkigt tycker de, sedan så ska de ju matas och minsta bytas blöjor på, så jag släpade mig ut till bilen och körde dem till dagmamman. Betydligt lugnare att vara sjuk då de inte är hemma. Även om bilkörning i sjukt tillstånd inte är att rekommendera. Nu ska jag försöka komma ihåg och ringa frissan och avboka i morgon, har ingen lust att sitta där som en stor smittohärd.

Och vikten går lite trögt igen, var nere en bra bit längre tidigare i förra veckan, men det är väl den här eländes förkylningen som gjort att det "bara" blev -0,3kg den här veckan. Men det var åtminstone minus och inte plus! Så det får jag vara glad för.

Nej, sängen ropar mitt namn!
 

 
Annica som svamlar
Egorutan
*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 162,7/146,8/65
 (Start/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft
-----------------------------
Mars 08
Ti On To Fr
     
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

Bloggar jag läser
Ett lättare liv!
Asta på vift
Omstart
Livsvinst
Lillmonster
-----------------------------
Sidor jag besöker
min sons spelsida
-----------------------------
Smått och gott
Gratis SMS
-----------------------------
Vädret i Härnösand
Temp: °
Upplevd: °
Luftfukt.: %
Styrka:  
Riktning: °
Lufttr.:  
Visa fler detaljer
Tillhandahålls av: 
Inloggningsformulär

Glömt ditt lösenord?
Vem är online
Kommentarer

Syndicate
Feedreader
Har du ingen feed (RSS mm) läsare? Prova att ladda ner och installera Feedreader då. Den använder jag.

Copyright © 2006 --> Annica Forsberg, alla rättigheter reserverade. Sidan ses bäst i 1024x768 i IE6+ NS7+