Tagit lite nya mått PDF Skriv ut E-post
2008-04-23
Jag har tagit lite nya mått för att se hur/vart jag krymper, krymper på lite konstiga ställen känns det som, eller rättare sagt, jag krymper inte där jag vill/mest behöver krympa. Rumpan och höfter/mage går det så långsamt på tycker jag, midjan krymper så det blir opropertionerligt, knasigt! Men alla krympande mått är väl bra, de andra följer väl efter vad det lider..
 
 
Invägning vecka 15 (2008) PDF Skriv ut E-post
2008-04-22
Det går bra, neråt ordentligt! Det blev -1,3kg den här veckan, sammanlagt -12,4kg så långt. Jag klarade mig kvar på 27 points en vecka till men går det så här bra nästa vecka blir det ett points mindre sedan. Men det är det värt! Då byter jag ju 10 siffra igen Skrattar, så det ser jag fram emot!
 
 
Sebastian spelar spel PDF Skriv ut E-post
2008-04-18
Och han har en egen hemsida med spelarkad, den har inte kommit med i Google så han vill ha lite draghjälp av mig. För att komma med i Google måste man finnas länkad någonstans, så då är mamma snäll och länkar här till sin sons hemsida . Ja, det är mamma som är administratör/webmaster för sidan också, vad har man inte mammor till om inte hjälp med sånt de är bra på Flirt .
 
 
Fortsätter gå bra! PDF Skriv ut E-post
2008-04-15

Det gick neråt den här gången också! -0,7kg blev veckans resultat, sammanlagt -11,1kg så här långt, det är något att vara nöjd med. Jag ligger på genomsnittet -0,8kg per vecka, riktigt bra tycker jag Skrattar .

Mycket trött idag, har varit hemifrån större delen av eftermiddagen och kvällen så  nu tänker jag titta på TV och ta det lugnt, see ya!

 Asta: Tack för att du sa till! Jag har stängt utav den, det verkar vara något som fattas på vår nya server, måste kolla närmare på det!
 

 
April, april din dumma sill.. PDF Skriv ut E-post
2008-04-08

jag kan lura dig vart jag vill.. igår var det nästan bart ute, gräsmattan var visserligen full av isiga fläckar men vägarna var helt bara, idag är det vitt vitt och åter vitt så långt ögat kan nå! Så vitt att det gör ont i ögonen att titta på! Träden är täckta av vit snö, taken lika så, för att inte säga marken! Det kan man kalla äkta aprilväder! Här tror man att våren är på gång och så bam så är vintern tillbaka igen, kung Bore leker sina vintriga lekar med oss! Förhoppningsivs gör aprilvädrets gudar som de brukar, tvärvänder och tar till värme och solsken igen så att smälter lika fort som det kom.

I en annan tankebana.. vågen är fortfarande välvillig, den visade -0,9kg i morse, det blir sammantaget -10,4kg så långt! Skönt, första delmålet nått!! Ledsen, inga jämförande bilder ännu, måste få gubben att ta dem först Ler men de kommer så småningom.

Träffade någon idag, någon jag gick på Resurscentrum med för några år sedan, innan jag fick de 2 minsta. Hmm.. väntade nog 4 åringen då om jag minns rätt. I alla fall, jag kände överhuvudtaget inte igen henne! Hon hejade glatt och sa att det var länge sedan vi sågs! Ja, hmm.. jag stog som ett frågetecken. "Du känner inte igen mig va?" Nej, det gjorde jag inte.. "Maria Någon" säger hon då, jaha, Maria Någon, ja det känns välbekant men varför?? "Jo, vi gick tillsammans på, ja vad var det nu? Jo, Resrurs var det väl?" Gräva gräva i minnet, njaaaaa, men men..?? "Jo, fast jag var så här då" (hon måtter flera dm utanför sin kropp) Aha! Mia! Herregud, det gick inte att känna igen människan! Hon sa att hon för ca 1,5 år sedan gjort en vikt op och gått ner 55kg och mådde absolut toppen!  Hela livet var förändrat till det bättre, fått jobb, va fått jobb! Och hittat en karl! Ja, jag säger då det.. Hon hade sökt jobb på Folksam 4ggr som överviktig, 4 ggr, utan att få jobb, hon fick jobb på en gång som smal på samma ställe! Där kan man snacka om fördomar hos arbetsgivare, eller hur? Men det är säkert så, är man så dum att man låter sig bli tjock kan man inte ha mycket där uppe. *Hmmppfff* ja, det skulle säkert löna sig att bli smal verkar det som, fast jag har ju fått lite jobb i alla fall, trots övervikten Flirt.
 

 
Annica som svamlar
Egorutan
*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 162,7/146,8/65
 (Start/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft
-----------------------------
April 08
M Ti On To Fr L S
 
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

Bloggar jag läser
Ett lttare liv!
Asta p vift
Omstart
Livsvinst
Lillmonster
-----------------------------
Sidor jag besker
min sons spelsida
-----------------------------
Smtt och gott
Gratis SMS
-----------------------------
Vädret i Härnösand
Temp:
Upplevd:
Luftfukt.: %
Styrka:  
Riktning:
Lufttr.:  
Visa fler detaljer
Tillhandahlls av: 
Inloggningsformulär

Glmt ditt lsenord?
Vem är online
Kommentarer

Syndicate
Feedreader
Har du ingen feed (RSS mm) lsare? Prova att ladda ner och installera Feedreader d. Den anvnder jag.

Copyright © 2006 --> Annica Forsberg, alla rttigheter reserverade. Sidan ses bst i 1024x768 i IE6+ NS7+