Lång frånvaro..
2008-10-23

Ja, jag har varit väldigt tyst nu ett tag. Jag har ramlat av vikttåget, svårt att gissa va? Försöker hitta lite motivation i höstmörkret men det sitter väääldigt långt inne! Som vanligt när man ramlat av... Jag borde väl skriva lite ändå, visa lite livstecken så att säga. Vi gjorde vinter i stugan för snart 2 veckor sedan, känns lika sorgligt varje år! Och för varje år dröjer vi ytterligare en vecka med att göra det. Men om vi ska kunna göra det senare än i år får vi nog gräva ner vattnet lite djupare, annars fryser det för det är bara en par-tre decimeter ner nu. Vi tömmer kranar och ledningar när vi gör vinter. Så nu står vintern definintivt för dörren här..

Jag jobbar vidare med ekonomi och administration på Länstrafiken i Västernorrland en dag i veckan plus någon heltidsvecka här och var. Så jag är inte helt arbetslös även om jag skulle önska att jag hade lite mer tid än vad jag har nu, halvtid i alla fall skulle kännas bra. Heltid lär nog inte vara något alternativ om inte någon slutar där då, vilket inte är troligt.

Ja, jag lever i alla fall, även om det inte är så särskilt sunt Flirt.
 

 
Jag lever..
2008-07-03

..men jag jobbar, bor i stugan och är sjuk på en och samma gång. Inte en så där överdrivet bra kombination måste jag erkänna. Och in på allting så har jag fått mensen "bara" efter 2 månader den här gången vilket gjorde den lite oväntad. Och det förklarar den senaste tidens viktuppgång som gjorde mig lite undrande. Så det lär nog vara nere på normalt när som hellst, nu när det kommit igång. Ja, så att det är lite bloggtorka beror på att jag har lite lite om tid samtidigt som jag inte mår så bra, vet inte om det ä någon bakterie eller vad för den går rundgång i familjen. Jag har precis blivit bra, tycker jag, och så börjar det om igen. Halsen gör så ont att jag högst ogärna sväljer, vilket väl ska ses som positivt i vikthänseende Flirt, bara att hoppas att det snart vänder.

Nej, sängen ropar mitt namn högt och tydligt, jag kommer..
 

 
Invägning nr 23 2008
2008-06-17

Jag är sjuk, ok, på bättringsvägen men jag har legat i feber sedan söndag kväll då jag däckade. Så dagens viktminskning får tas med en nypa salt, jag menar jag har väl svettats ut en hel del vikt plus att jag inte orkat äta som jag borde, dvs jag har ätit för lite. Men vågen stannade på 145kg idag, det är -1,9kg sedan förra veckan det! Så du kan förstå att jag är lite skeptisk till den minskningen i rådande läge.. men det är bara att tacka och ta emot det som bjuds! Min nedräkning, som jag startade för ett bra tag sedan, den har sett ut lite si och så, inte gått så bra liksom, men den här senaste minskningen nästan räddade den. Ja, jag hade behövt gå ner ett helt kilo till för att hamna på uträknat mål så det förstod jag ju var helt omöjligt men det var nästan i alla fall Ler. Nu vet jag inte när jag tänker börja på en nedräkning nästa gång, inte just nu i alla fall, men kanske längre fram mot hösten.

Jo, jag har bakat en massa i slutet på förra veckan, äldste sonen fyllde 12 i söndags, och jag höll fingrarna i styr hela tiden! Och har ännu inte rört något.. 

Nej, nu tänker jag vila mig lite, är alldeles matt efter att ha legat i feber så jag får ta det lugnt resten av dagen.
 

 
<< Frsta < Fregende 1 2 3 Nsta > Sista >>

Resultat 1 - 4 av 10
Annica som svamlar
Egorutan
*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 162,7/146,8/65
 (Start/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft
-----------------------------
April 22
M Ti On To Fr L S
    
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Bloggar jag läser
Ett lttare liv!
Asta p vift
Omstart
Livsvinst
Lillmonster
-----------------------------
Sidor jag besker
min sons spelsida
-----------------------------
Smtt och gott
Gratis SMS
-----------------------------
Vädret i Härnösand
Temp:
Upplevd:
Luftfukt.: %
Styrka:  
Riktning:
Lufttr.:  
Visa fler detaljer
Tillhandahlls av: 
Inloggningsformulär

Glmt ditt lsenord?
Vem är online
Vi har 2 gster online
Kommentarer

Syndicate
Feedreader
Har du ingen feed (RSS mm) lsare? Prova att ladda ner och installera Feedreader d. Den anvnder jag.

Copyright © 2006 --> Annica Forsberg, alla rttigheter reserverade. Sidan ses bst i 1024x768 i IE6+ NS7+